Liverpool FC, Avd. Mo I Rana

Godt nytt år!

© 2011 LFC.tv

Har ventet til etter overgangsvinduet nå i januar var lukket med å skrive denne lederen. Grunnen til det var at jeg ville se om det jeg hadde hatt mistanke om og kanskje hadde forventet skulle skje!

Har nå sett kampen mot Stoke 2-0, MEN SAVNET VI TORRES? NEI, vi gjorde ikke det, vår nye nr.7 Suarez gjorde jobben den lille tiden han var på banen. Han har jo ikke spilt kamp på ca. to måneder, men selvtilliten ser det ikke ut for at det er noen i veien med. Og det for en avde to som vi fikk for ca. samme prisen som en umotivert spanjol! Eg gleder meg til vår nye nr. 9. Andy Carroll er klar som makker til Suarez. Det tror jeg kanskje kan bli det beste spissparet vi noen gang har hatt på Anfield.

Det har vært mye snakk om Carrolls overgang til Liverpool, men jeg synes ikke det er noen tvil når jeg ser intervjuene han gir til sky sport og hvor stolt han er da han entrer Anfield, og applausen og smilet når Suarez scorer sitt første mål for verdens største og beste klubb LFC!

Jeg skal heller ikke glemme å berømme resten av laget , for deres innsats i kveld for den var flott, og jeg tror og håper at vi er på tur opp etter noen seire nå når at King Dalglish har tatt over styringen!

Y.N.W.A

Mvh

Tor Reidar Sivertsen

Leder LFC Avd. Mo i Rana.

Be Sociable, Share!

  Kommentarer

  kommentarer

  Kommentarer (0) Trackbacks (12494)

  Leave a comment

  podcasts
  michael kors australia official