Liverpool FC, Avd. Mo I Rana

Lederens side

Hei!

En ny sesong er like om hjørnet og som nyvalgt leder i en ny ” gammel ” klubb vil eg ønsk alle medlemmer velkommen!

Hele eventyret starta en gang i 1892 og nå har vi klart å få i gang en supporterklubb her i Rana med navnet Liverpool avd. Rana. Jeg vil med en gang takke Fredrik Jørgensen for initiativet med å starte en egen Liverpoolside på facebook og for å dra i gang en lokal klubb i Rana! Det ble holdt et stiftelsesmøte 10. August, og det ble da vedtatt et konstituert styre.

Vi har vært heldige og fått ordnet en avtale med Big Ben og kan kalle det ”stampuben ”vår, og der vil alle Liverpools kamper i Premier League bli vist på storskjerm samt at vi skal prøve å få til en del events der!

Vi skal selvfølgelig også få  til mange gruppereiser til verdens beste by og klubb Liverpool, og allerede i mars 2011 arrangeres første gruppereise til Anfield, hvor vi skal se Liverpool FC mot Manchester United, samt få en eksklusiv lunsj med en av Liverpools legender!

På hjemmesiden vår lfcrana.no vil dere kunne se hva som skjer og hva som har skjedd. Der vil dere også finne et innmeldingsskjema for klubben vår!

Jeg håper og tror vi får det spennende med verdens beste lag denne sesongen og målet må være å få samlet alle fansen (som vi er mange av) i rana til å være med å synge laget til en topp plassering i år!

Jeg ønsker alle lykke til!

Y.N.W.A

Tor Reidar Sivertsen
Leder

Lederbrev:

Be Sociable, Share!

    Kommentarer

    kommentarer