Liverpool FC, Avd. Mo I Rana

Om oss

Etter at hver og en av oss hadde sittet hver for oss i lang tid og sett kampene hver for oss, bestemte vi oss for at det var på tide å gjøre noe kollektivt. Vi kontaktet derfor Meyergården og Big Ben siden mange oss synes det er den beste puben i byen for fotballvisning. De likte vår ide og gjorde de nødvendige innkjøp slik at de kan vise fotballkamper i full HD på storskjerm. Dette er bare begynnelsen på hva vi ønsker å oppnå med supporterklubben.

Allerede i Mars 2011 arrangeres første gruppereise til Anfield, hvor vi skal se Liverpool FC mot Manchester United, samt få en eksklusiv lunch med en av Liverpools legender, og vi håper vi skal få til mange slike turer fremover.

Under kampene på stampuben vår, Big Ben, skal vi prøve å få til en del "events" med premiering o.l. På sikt vil også vi kunne få fordeler som medlem av supporterklubben.

Fredrik Jørgensen må vel få æren som "Gründer" for oss, da han var den som dro i gang dette. Vi hadde stiftelsesmøte 10. August, og vedtok da et konstituert styre.

Styret finner du her, og du kan finne noen velvalgte ord fra Lederen her!

Be Sociable, Share!

    Kommentarer

    kommentarer